We will win!!!
We will win!!!
Wiem, że to słabe, ale mafiozem może być Fast. Codziennie zmienia avatar i sygnę, a na dodatek pisze te swoje historyjki... Może się mylę, ale chyba próbuje za bardzo fastować tzn. jest bardziej fastowy niż w poprzednich edycjach. Łapiesz? Jeśli jest w mafii, to próbuje grać tak jak zawsze, ale przesadza i wychodzi mu to aż "za dobrze".
No właśnie. Też się nad Nim zastanawiałem. Gra trochę zbyt Fastowo, jakkolwiek by to nie brzmiało. To samo dotyczy FM. Czy nie uważasz, że zbytnio się uaktywnił? Jestem przekonany, że ma jakąś rolę. Ról miastowych pozostało mało, więc najprawdopodobniej jest w mafii. Jest to jednak przeczucie. Nie mamy dowodów. Radziłbym, żebyś sprawdził FM. Coś czuję, że mamy do czynienia z Jego mafijnym debiutem i stąd tak duża aktywność (jak na Niego, ofc).
We will win!!!
Nie zauważyłem nic podejrzanego w zachowaniu FM, ale to Ty masz większe doświadczenie i jesteś bardziej spostrzegawczy... xD
Ostatnio edytowany przez Master of Cookies (2012-12-16 16:04:34)
Może i brzmi to paradoksalnie, ale FM jest po prostu zbyt aktywny. Każde odchyły od normy (a już trochę ma Edycji za sobą) są warte uwagi. Ludzie tak łatwo się nie zmieniają. Aktywność może rosnąć np.: z Edycji na Edycję, ale u Niego taka zmiana nie miała miejsca. To tylko taka luźna sugestia. Czasami takie są najlepsze ;]
We will win!!!
Hmm, no ja jakoś nie zauważyłem, by był bardzo aktywny...
Tak na razie:
-Fast
-Disco
-Sonic
-FM
We will win!!!
Ja na razie nie będę oficjalnie oskarżał Fasta. Zobaczymy, na kogo będą inni głosować, to wtedy podejmę decyzję, na kogo oddam głos.
We will win!!!
Może lepiej Ty napisz o tym grabarzu... Myślę, że tak będzie lepiej. Ja właściwie nigdy nie nawoływałem do takich rzeczy i nie będzie to naturalne. Miasto może uznać, że jestem w mafii i chcę odciągnąć od siebie podejrzenia.
We will win!!!
Niech ktoś napisze o tym grabarzu...
We will win!!!
Hadrian? WTF?